Hoe het allemaal begon

Blog van Wendy en JC

Wie droomt er niet stiekem wel eens van, je eigen B&B in het buitenland. Nou, wij wel! We hebben het er al ruim tien jaar over als we in 2016 besluiten de stoute schoenen aan te trekken en de spong in het diepe te nemen. Italië zal ons nieuwe thuis worden...

 

We staan aan de vooravond van ons besluit om het roer om te gooien als Wendy zwanger blijkt te zijn van ons tweede kindje. Wat te doen? De plannen in de ijskast zetten? Nee, we willen nu dóór. En dus zetten we ons huis in Noordwijk te koop. Vier maanden later is het verkocht en kunnen we aan ons nieuwe leven beginnen. Een spannend maar vooral leuk avontuur.

 

Het landschap, de authentieke dorpjes, heerlijk Italiaans eten, ijs en wijn, Italiaanse gastvrijheid, en zon, zon en nog eens zon. Kort om het échte Italiaanse leven: la dolce vita!

 

Dat is wat ons zo aantrekt aan Italië, en dan met name Toscane. We vinden het allemaal in onze nieuwe woonplaats: Volterra.

De oude watermolen, die we vonden, bleek ideaal. Een deel was al helemaal af, een ander deel kunnen we nog flink onderhanden nemen. Dat we weinig klus-ervaring hebben, houdt ons niet tegen. We gaan er tegen aan!

Onze gasten een glimlach bezorgen is ons motto. Niet voor niets noemen we ons nieuwe thuis: il Sorriso di
Volterra (de glimlach van Volterra). We willen het jullie naar de zin maken, geven graag tips en delen onze eigen ervaringen met jullie. We vinden het fijn om nét dat beetje extra aandacht te geven zodat, als je weer naar huis gaat, je een glimlach op je gezicht houdt, en graag nog eens bij ons terug komt.

 

x Wendy en JC

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg ons