Gelukkig Nieuw Jaar (bijna...)

 

Het is een paar minuten na middernacht, officieel het nieuwe jaar, als de tranen me in de ogen schieten. Ik kijk JC aan. Wat is er? vraagt hij verschrikt. Nu gaat het écht gebeuren, snik ik.

De eerste dag van 2018 voelt toch een beetje katerig. Dit is het jaar waarin we De Gróte Stap maken, maar dat duurt toch nog een hele maand! En ik ben nu toch echt wel bij de A van Aftellen aangekomen…
Een paar dagen later zegt collega L. op werk: “Eigenlijk begint jullie nieuwe jaar pas vólgende maand”. En dat is waar, op 5 februari vlieg ik met de bambini naar ons nieuwe huis. Een paar dagen daarvoor rijdt JC de auto naar Italië. Ik ben er enorm aan toe. Het gescheiden van elkaar leven valt nu best zwaar. JC is vorig jaar zo vaak op en neer gegaan, en dat maakt het vooral rommelig. We zijn er alle twee aan toe om te gaan opbouwen.
En dat gaat nu heel snel gebeuren!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nicolyn (woensdag, 10 januari 2018 11:43)

    Ik vind het zo te gek wat jullie gaan doen! Letterlijk het roer om en de zon tegemoet. Zaaaaaalig! Heel veel succes daar!

Volg ons